Kammarkollegiets avtal är nu klart, godkänd konsult 2017 – -

Nu är det klart att Gunilla Barrskog är godkänd som konsult i upphandlingen för Kammarkollegiet.

Avtalet gäller Managementtjänster – Utveckling chef, grupp. Kompetensförsörjning.

Välkommen att kontakta mig om du har intresse, frågor eller behov och jobbar inom staten. Ser fram emot en kontakt.

Chefsstöd – chefsutveckling för Stockholms Läns Landsting

Många nya uppdrag att utveckla chefer på olika nivåer och i olika verksamheter under SLL-avtalet, tex Öppenvården, Habiliteringen, Psykiatrin och Storsjukhusen finns bland uppdragsgivarna sedan början av 2017. Vi utmanar, lyssnar, sätter mål och strategier samt skapar hållbara resultat tillsammans.

Framtida ledare 2017-2018 i Gävleborg – Ledarprogram

I december startade vi ett ledarprogram för blivande chefer i Gävleborgs län. 7 kommuner har skickat mycket kompetenta medarbetare för att utvecklas mot nya utmaningar i ledande positioner. Ett 10-dagars program från december 2017- juni 2018 med 25 deltagare. Ett mycket uppskattat program med engagerade, nyfikna och drivande deltagare. 250 sökande till de 25 platserna gör att vi verkligen får möjlighet att utmana, processa, och reflektera, sätta mål och skapa lärande tillsammans. Lycka till önskar två stolta utvecklingskonsulter som är ansvariga för programmet.

http://www.gavle.se/Naringsliv–arbete/Lediga-jobb/Gavle-kommun–regionens-storsta-arbetsgivare/Chef–och-ledarskap/Framtida-ledare-2017

Ledningsgruppsutveckling i Södermanlands Landsting

Nytt uppdrag med ledningsgrupp i Landstinget Söermanland. En inspirerande och engagerad ledningsgrupp på sjukhuset som utmanar sig i en  utvecklingsprocess 2+2+1 dagar tillsammans med oss. Tack för förtroendet! Ni gör underverk i vardagen, utmanar er och är riktiga förebilder.

Nya samarbeten, nya avtal & nya möjligheter från och med nu!!

Mycket har hänt och händer under 2017.

Jag har flera nya samarbeten med olika kollegor och nya samarbeten med större aktörer inom mitt kompetensområde.

Finns du i en verksamhet med upphandlade konsultavtal, så finns det möjlighet att kontakta mig för att höra om jag är en av de leverande konsulterna. Detta gäller Stockholm, Södermanland och hela landet beroende på verksamhet, kommun, landsting och statlig verksamhet. Hoppas det kan underlätta för dig som kund.

Jag går in i 2018 med förnyad kraft, kompetens och bredd. Hör av dig så startar vi en dialog, kan inte jag så hänvisar jag gärna vidare.

Ett riktigt GOD fortsättning på 2017 och snart ett riktigt nytt år med bättre SAMSPEL, HÅLLBARHET & UTVECKLING.

 

Gunilla är Mentor på Mentor Academies

Mentorprogrammen ger fördelar för både medarbetare och företag.

Programmen följer en struktur som anpassas för deltagarens behov.

Basen i varje program utgörs av en programplan som är framtagen efter deltagarens behov. Deltagaren har löpande möten med sin mentor och arbetar inför mötena med olika reflektioner och frågeställningar. Mentorprogrammet inleds alltid med ett uppstartsmöte där programplanen diskuteras igenom. 

Frågeställningar blir underlag för rådgivning och diskussion
Programmen kan vara såväl korta, längre som fortlöpande

Dokumenterad kunskap och intyg.

Hör av dig till mig om du är intresserad, så berättar jag mer….

Du kan läsa mer på – http://www.mentoracademies.se

Go Genius – ny processmodell för affärsutveckling…

Nu har jag spetsat min kompetens med processkunskap i mångfalds- och jämställdhetsfrågor. Varför det kan man fråga sig? Jo att bidra med processstöd i organisationer för att lyfta affären – hur låter det? Nu kan jag erbjuda -

GoGenius – excellent business by inclusion.

Vad är nu detta? Jo en exklusiv konsultutbildning, först i Sverige för konsulter, där fokus är att stödja er organisation med Hållbar utveckling till bättre affärer!! Vi jobbar med Processmodell för ledning och styrning av förändringsarbete där mångfalds- och jämställdhetsfrågor integreras i verksamhets- och affärsutveckling.

Är du  nyfiken så blir du först till kvarn – Gör som Sparbanken Hälsningland dubbla vinsten i företaget varje år i 3 år!! genom att lyfta frågorna kring Mångfald och jämställdhet. Själv trodde jag knappt det var sant – Men hör av dig så berättar jag mer.

 

Provläs boken – Genusmedvetetledarskap – det mest intressanta kapitel – på sidan så förstår du vad jag menar.

 Go genius logga

 

Årets Julklapp 2014 – REFO-paket

I år vill vi stödja REFO:s arbete med KRETSLOPP!

Att skapa JOBB, INTEGRATION och MINSKAT SVINN!!

button refopaket liten

Refos vision är ”Vi vill förbättra världen genom designad remake och utbildning. Våra kretslopp ger jobb, integration och minskat svinn. Alla kan göra något!”

Refo skapar lokala kretslopp för att kunna ge fler möjlighet till utbildning, jobb och nätverk för att hitta sin plats på arbetsmarknaden. Vår metod är att samla in kläder, sortera och göra om dem till nya saker, s k remake. De säljs sedan via återförsäljare, på webben eller event. Kretsloppen gör vi tillsammans med företag, skolor och organisationer.

HUR då? Barrskog Konsult köper REFO-paket – GÖR det du oxå!!

De kläder som inte väljs ut för remake, sorteras för att skänkas bort i s k Refo-paket. I vårt närområde som idag är runt Stockholm, finns det barn som behöver kläder för att kunna delta i de aktiviteter som finns, alltifrån förskola, skola till fritids och fotboll. Refo får in barnkläder, men har också skapat ett kretslopp tillsammans med några skolor för att tömma deras borttappat-lådor. Dessa barnkläder körs till tvätt och sortering i ett jobbträningscenter som i sin tur även sätter ihop paketen. Varje paket består av 10-12 plagg och skor i matchande storlek som binds ihop med ett snöre och en Refo-etikett. Tanken är att det är lättare att ta emot ett fint paket än en påse med kläder. De delas idag ut av radiostationen The Voice of Tensta. Hittills har vi klätt på 511 barn med hjälp av paketen.

Här finns mer information www.refo.nu ,

www.facebook.com/refoproject eller @refoproject på twitter och instagram

 Liselotte Norén, grundare av Refo
070-4411868
liselotte.noren@mongara.se

Ambassadör Gunilla – presentationsfilm av Tillväxtverket

I min presentationsfilm som jag gjort tillsammans med Tillväxtverket, för att lyfta fram kvinnors företagande, berättar jag om mitt möte med Marita, som föreläste om Affärsutveckling med fokus på Genus och Mångfald. Ett fantastiskt möte som inspirerar till ny inriktning på mina konsultjänster framöver. Marita beskriver hur man blir en attraktiv arbetsgivare och utveckla innovationsklimatet i företag. En av kunderna som du kan läsa om i boken är Sparbanken Hälsingland som dubblade sin vinst varje år – i 3 år efter avslutat utvecklingsprogram.

Gå in på www. genusmedvetetledarskap.se   där kan du läsa kapitel 5 i boken och se hur dom gjorde. Blir du nyfiken, det blev jag….

 

Filmen har tagits fram för att synliggöra kvinnors företagande, utifrån Ambassadörsrollen och sprida kunskap om hur det är att driva företag.

Vill du höra mer om hur ni kan affärsutveckla ditt företag med värdegrund, genus och mångfald – kontakta mig så berättar jag mer……

Avslutar nu under våren 2015 min konsultutbildning  i ämnet och har redan intresserade kunder på gång in……

GoGenius – excellent business by inclusion.  En exklusiv konsultutbildning som startade 2014 – där vi arbetar med en Processmodell för ledning och styrning av förändringsarbete där mångfalds- och jämställdhetsfrågor integreras i verksamhets- och affärsutveckling.

Blir du nyfiken – berättar jag mer…..

 

Go genius logga